Verdiğimiz sözü tuttuk, halkımızla aynı sofrada buluştuk

Cumhuriyet Halk Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Ünal Ateş, Elbistan ilçesine bağlı İğde Mahallesi’nde düzenlenen halk buluşmasına katılarak vatandaşlarla aynı sofrayı paylaştı. Uzun süredir verilen bir sözü yerine getirdiklerini belirten Başkan Ateş, “Vatandaşlarımızla yan yana, omuz omuza olmak bizim için en büyük mutluluktur. Bu güzel buluşma için İğde halkına gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

KATILIM YOĞUNDU, BİRLİK MESAJLARI VERİLDİ

Programa Andırın İlçe Başkanı Özkan Çetin, Göksun İlçe Başkanı Bedri Tokuç, 12 Şubat İlçe Başkanı Cahit Özdemir, Afşin İlçe Başkanı İsmail Kalender, Pazarcık İl Koordinatörü Veysel Şervan, Ekinözü İlçe Başkanı Ali Vicdan, Elbistan İlçe Başkanı Onur Gürbüz, Ekinözü Belediye Başkanı Harun Vicdan ve Elbistan Belediye Başkanı Erkan Gürbüz'ün yanı sıra belediye meclis üyeleri, parti yöneticileri, gençlik kolları ve çok sayıda partili katıldı.

“BU YOLU BİRLİKTE YÜRÜYORUZ”

“İklim Kanunu Halkı Ekonomik Olarak Zorlayacak” “İklim Kanunu Halkı Ekonomik Olarak Zorlayacak”

Başkan Ünal Ateş, katılımlarıyla güç veren tüm yol arkadaşlarına teşekkür ederek, “Biz bu yolu birlikte yürüyoruz. Halkımızın sofrasına oturmak, onların derdiyle hemhal olmak, gerçek siyasetin ta kendisidir. Bugün burada sergilenen dayanışma ve kardeşlik tablosu, yarınlarımızın teminatıdır” ifadelerini kullandı.

Chp Kahramanmaraş İl Başkanı Ünal Ateş