VGM Kahramanmaraş’ta Aşevi İnşa Edecek

Tarihi yapıların restorasyon çalışmalarını incelemek üzere Kahramanmaraş’a gelen Vakıflar Genel Müdürü Sinan Aksu, tüm şehre hizmet edecek, ihtiyaç sahiplerine sıcak yemek ulaştıracak Aşevi’nin inşa edilmesi için talimat verdi.

23Df38E2 0255 4840 Ba0A 2F42E133C572

Kahramanmaraş parçalı ve az bulutlu olacak! Kahramanmaraş parçalı ve az bulutlu olacak!

Vakıflar Genel Müdürü Sinan Aksu, tarihi alanlarda devam eden restorasyon çalışmalarını incelemek üzere Kahramanmaraş’a geldi. Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel ile şehrin tarihi adasında incelemelerde bulunan Aksu, son durumu yerinde tespit etmiş oldu. Gerçekleştirdiği ziyaretlerde vatandaşlarla çalışmaların daha da hızlanacağı bilgisini paylaşan Vakıflar Genel Müdürü Sinan Aksu, yapılan görüşmede Kahramanmaraş’a Aşevi inşa edilmesi için ekip arkadaşlarına talimat verdi. Büyükşehir Belediyesi koordinasyonunda belirlenecek alanın ardından Vakıflar Bölge Müdürlüğü’nün Türkiye’ye örnek olacak bir Aşevi inşa etmesi bekleniyor. 

7E379Bed 1943 4C57 Ab0C Bfa38Ace31Aa

Kahramanmaraş Aşevi

Büyükşehir Belediyesi ve Vakıflar Genel Müdürlüğü iş birliğinde yapımı planlanan Kahramanmaraş Aşevi ile ihtiyaç sahiplerine sıcak yemek ulaştıracak önemli bir tesis kazanımı sağlanmış olacak.